Ilmoittautuminen auki!

Pääset ilmoittautumaan suureen ja mahtavaan luokkakokoukseemme tästä:

Osallistumismaksu iltaamme on 40 euroa / hlö ja se sisältää alkumaljan, illallisen noutopöydästä, drinkkilipun ja ohjelman. Maksa osallistumismaksu tilille Nordea FI81 1146 3500 7277 86 , saaja Anna Kulmakorpi. Laita maksuun viestiksi "Luokkakokous".

Ilmoittaudu viimeistään 15.8.!

Huomaa, että mikäli luokkakokous joudutaan perumaan tai siirtämään esim. koronan tai suuren ilmoittautumismäärän vuoksi, vaihtoehtoina on jättää ilmoittautuminen ja osallistumismaksu odottamaan uutta ajankohtaa tai se voidaan palauttaa. Tällaisissa tapauksissa otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin ja tiedustelemme asiaa.

Jos joudut perumaan ilmoittautumisen jostain syystä, osallistumismaksu voidaan palauttaa kokonaisuudessaan, jos peruminen on tehty viim. 25.8.2020. Tätä myöhemmin tehdyistä perumisista ei valitettavasti voida palauttaa kuin 50% jo syntyneiden kulujen takia.

Ilmoittautumisen yhteydessä antamasi tiedot poistetaan heti luokkakokouksen jälkeen, kun niitä ei enää tarvita. Lisätiedot ja kysymykset: luokkakokous.hakkari96@gmail.com tai puh. 040 727 1066 / Anna

Tervetuloa!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suuri ja mahtava luokkakokous 5.9.2020